BALKANICA WEDDING & HONEMOON EXPO с пето изложение

снимка: BALKANICA WEDDING & HONEMOON EXPO

За пети пореден път на 19-20.01.2013 г. ще се проведе най-голямото сватбено събитие в страната BALKANICA WEDDING & HONEMOON EXPO.

И тази година хотел Шератон ще разтвори вратите на балната си зала, за да посрещне най-добрите в сватбения бранш. Благодарение на прецизната организация на фирма EXPOLINE и гостоприемството на хотела, BALKANICA WEDDING & HONEMOON EXPO очаква своите гости и участници.

Няколко десетки фирми от страната и чужбина, свързани с всички сфери на организиране и подготовка на сватбените тържества, пътешествията за младоженци и организиране на меден месец ще обменят опит и ще се срещнат с клиенти под покрива на изложението.

Модни къщи и дизайнери, специализирани в сътворяването на сватбени тоалети, бижутери и създатели на аксесоари, намерили вдъхновение в най-красивия ден в живота на една влюбена двойка, агенции-организатори, доказали професионалния си подход към сватбения ден, кетъринг фирми и сладкарски къщи, професионални диджеи и фотографи... Всеки малък детайл от сватбеното тържество е важен и затова за всеки такъв има професионално решение. А най-добрият начин е да откриеш всички добри решения на едно място.

Тази година
BALKANICA WEDDING & HONEMOON EXPO прави още една стъпка като разширява възможностите и предлага още едно решение – изборът на сватбено пътешествие. Изложението посреща фирми и агенции, специализирани в организирането на най-романтичното пътешествие – медения месец, като дава възможност на посетителите да се срещнат с организаторите и да направят своя най-добър избор, получавайки професионален съвет и подход.  

В дните на изложението фирмите-изложители ще направят специални отстъпки за посетителите и ще се отзоват на всяко запитване на желаещите да получат повече информация, свързана с услугите, които предлагат. Добра възможност за откриване на верни решения и цялостна представа за подготовката, организирането и провеждането на сватбения ден и медения месец, заедно с най-добрите в бранша.

За да бъде преживяването не само полезно, но и забавно, организаторите от EXPOLINE осигуряват за посетителите интересни събития и изненади с награди. За пореден път ще се проведе и томболата МЛАДОЖЕНЦИ НА ГОДИНАТА 2012, организирано от списание Сватба, специално за двойките, сключили брак през изминалата година и изпратили снимки в редакцията.

BALKANICA WEDDING & HONEMOON EXPO продължава да събира на едно място бъдещи младоженци и хората, отдали времето си в организиране на най-прекрасното събитие, защото вярва в любовта и в това, че всяка любов заслужава подкрепа. Именно затова това изложението отново предлага възможност на професионалистите да подадат ръка на бъдещите младоженци, като изгражда едно стъпало по пътя към сбъдването на мечтите.  

www.balkanicaexpo.com

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK