Асен Блатечки и Калин Врачански в най-новия спектакъл на ДТ „Н. Вапцаров“ – Благоевград

Снимка: ДТ-Благоевград

Премиерата на „Комедия за тенори“ е на 4 и 5 февруари

Звезден екип и дългоочаквана премиера – това ни е подготвил Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград, в началото на месец февруари. За първи път на българска сцена зрителите ще могат да се насладят на бродуейската „Комедия за тенори“ от Кен Лудвиг.

Действието отвежда зрителите в Париж през 30-те години на миналия век – една хотелска стая, четирима тенори, две съпруги и няколко часа преди зрелищното шоу на вечерта. Калин Врачански и Асен Блатечки влизат в образите на италианската суперзвезда Тито Мерели и продуцента Хенри Сондърс.

В актьорския състав са имената и на Гринго-Богдан Григоров, Йордан Ангелов, Ива Кънева, Гергана Цакова и Мариана Бонева, които са добре познати на благоевградската публика от други спектакли в репертоарната програма на театъра. Зрителите могат да се подготвят за едно шумно и забавно приключение, изпълнено с комични ситуации и романтика.

Режисьор на постановката е Асен Блатечки, който заедно със сценографа Анелия Райкова и композитора Христо Намлиев, през последните месеци изграждаха спектакъла, който всички очакваме с нетърпение.

Премиерата на „Комедия за тенори“ ще се състои на 4 и 5 февруари от 19:00 часа в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград. Билетите са в продажба, но местата са ограничени, поради големия интерес.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK