Арестуваха дилър на гласове със 107 000 лв.

снимка: infomreja.bg

Полицаи от ОД МВР Благоевград задържаха 41-годишен мъж за престъпна дейност, свързана с престъпления срещу избирателното право. Вчера при  извършена проверка в дома на Леонид Стоянов от петричкото село  Първомай, криминалистите открили и иззели списъци с имена на хора, живеещи на територията на Благоевградска област. В жилището е намерена и сумата от 107 000 лв.

Криминалнопроявеният  мъж е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Случаят е докладван на прокуратурата и е образувано досъдебно производство. Извършват се процесуално следствени действия  под прякото ръководство на прокурор.

Леонид Стоянов е кандидат-кмет в Първомай от партия "Земеделски народен съюз". Преди години е участвал в кметската надпревара от името на БСДП.

 

КОМЕНТАРИ

милчо15:25 - 21.09.2011
ГЕРБкупуват гласовете по-дискретно.Използват и други хваъки: обещания.че ще направят или джамия,или водопровод.училище.и т.н.Може да те уволнят от работа.да ти спретнат проверка от даначни,от хеи и от другаде,ако не вземаш акъл.Тяхната е лесна.Имат най-способният шеф на предизборния щаб.
вельо14:30 - 21.09.2011
ще арестуват само тези които работят и купуват гласове срещу ГЕРБ .
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//