Ангел Тунчев, Костадин Трендафилов и Наташа Розова - делегати от Гоце Делчев за форума на ГЕРБ

Ангел Тунчев, снимки: ГЕРБ - Гоце Делчев

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев инж. Ангел Тунчев, който е и общински съветник, Наташа Розова и уволненият ВиК шеф Костадин Трендафилов са избраните на общинското събрание на партията за делегати на предстоящия национален форум на ГЕРБ, който ще се проведе на 16 февруари в зала №3 на НДК. 

На проведеното общо събрание са присъствали всички членове на партията на Бойко Борисов от община Гоце Делчев, клубни секретари и общински съветници. За трите делегатски места, определени за структурата на ГЕРБ в Гоце Делчев, са били номинирани шестима кандидати.

Най-много гласове са получили инж. Ангел Тунчев, Наташа Розова и Костадин Трендафилов и именно те ще представляват община Гоце Делчев на националното събрание в столицата.

Общинският председател на ГЕРБ - депутатът Георги Андонов, е запознал на събранието членовете с начините за решаване на организационните въпроси и значението на изборите за Европейски  парламент, които ще се проведат през май тази година.

На събранието на ППГЕРБ в Гоце Делчев са били връчени и 30 партийни книжки на нови членове, съобщиха още от ръководството.

 

Георги Андонов и Ангел Тунчев, снимка: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

12407:33 - 02.02.2014
мизерниций-мизерници,дадохме ви невероятна власт, сила над силите,а вие се обърнахте срещу нас да ни рекетирате да ни крадете имуществото да ни уволнявате,а сега си ебете майката, нямате хора, няма кого да изпратите, все едни и същи лайнари втръснали до гуша на всички,боклуци със боклуците прокълнати, мамка ви гнусна.
12323:20 - 28.01.2014
Предварително скалъпен избор
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//