Андрей Новаков оглави МГЕРБ – Благоевград

снимка: МГЕРБ

МГЕРБ – Благоевград представи новото си ръководство. Новият областен координатор на структурата е Андрей Новаков, а организационен секретар на младежите е Вяра Станкова. За членове на ръководството са избрани Надя Изгоренкова, Александър Равначки и Венцислав Хросинков.

Андрей Новаков е бакалавър по публична администрация и предстои да завърши магистратура по право. Вяра Станкова също е бакалавър по публична администрация и й предстои да завърши магистратура по право.

Надя Изгоренкова е магистър по икономика на транспорта. В момента е общински съветник в Общински съвет – Петрич. Александър Равначки следва магистратура по Международни отношения.

Венцислав Хросинков е магистър по финанси, в момента следва и магистратура по управление на човешките ресурси в публичната сфера.

Новото областно ръководство вече проведе първото си събрание съвместно с членовете на организация в областния град. Местните лидери на Младежи ГЕРБ дадоха заявка за утвърждаване на модерните европейски принципи в младежките политики и представиха приоритетите си в дългосрочен и краткосрочен план.

   

КОМЕНТАРИ

SDS15:42 - 02.10.2012
Момчета скоро ще ви гонят с камъни по улицата.
Д-р Зорге20:19 - 30.09.2012
Дано не преличат на мут..те ББ и ЦЦ,да пази бог България от ПП ГЕРБ!
Роси17:33 - 28.09.2012
Браво за избора! И петимата са прекрасни момичета и момчета и съм повече от сигурна, че ще изпълняват задълженията си по най-добрия начин!
дани17:12 - 28.09.2012
Успех на новото ръководство.

FACEBOOK

//