Адвокати искали $450 хил. за защитата на Боевски

снимка: Монитор

Голяма промоция за Гълъбин Боевски обявиха бразилските адвокати. Първоначално юридическите "акули" му поискали космическата сума от 450 000 долара, за да поемат защитата му, пише в. "Стандарт".

"Чакайте, не идваме тук да купуваме Бразилия, искаме само да го оневиним, защото такава е истината", заявили близките на Боевски.

Гълъбин Боевски бе заловен с кокаин на летище "Гуарольос" в Сао Паулу на 24 октомври.  Той твърди, че куфарът му се скъсал и си купил нов, а вътре се оказала пратката с дрога.

Адвокатите склонили да защитават олимпийския ни шампион двойно по-евтино - за 250 000 долара, за да го бранят в процеса през океана. Според запознати разследването срещу Боевски може да продължи три месеца.
Преди дни съпругата му Красимира обяви, че ще проси, но ще направи всичко да го върне в България.

В затвора, в който се намира шампионът ни, има поне 30 български граждани, задържани за трафик на кокаин. Въпреки че пазачите и служителите се държали добре с Боевски, той бил емоционално потиснат заради случващото се с него и затова щял да бъде преместен в килия със сънародници в затвора Итаи.

Семейството на Боевски продължава да търси агенция за недвижими имоти в Бразилия, която да предложи по-изгодна оферта за жилище под наем.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//