67-годишен приет в Пирогов със счупени таз, ребра и крак след катастрофа на пътя Разлог - Предел

снимка: infomreja.bg, архив

67-годишен мъж от град Разлог е транспортиран за УМБАЛСМ „Пирогов” с политравма, след като потсрада при катастофа край града, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона. Сигналът за тежкото ПТП, станало на пътя Разлог-Предел-Симитли е подаден на тел 112 в 21.15 часа снощи. Инцидентът станал в района на бензиностанцията на 5-ти км. след Разлог в посока прохода Предел.

67-годишният Петър Тинчев отивал на работа на обект край града, където работел като охранител. Автомобилът, управляван от Тинчев се блъснал челно в друг автомобил, управляван от 36-годишния Здравко Спиров от гр. Г. Делчев. Вследствие на удара най-тежко е пострадал охранителя Тинчев. Той е с политравма- 8 счупени ребра, таз и открита фрактура на крака. След като е закаран в болницата в Разлог, Тимчев е транспортиран по спешност за Благоевград.

Към 24 часа снощи  с линейка на ЦСМП-Благоевград пострадалият е транспортиран за „Пирогов”. При катастрофата е пострадал и Здравко Спиров от Г. Делчев, който е настанен в отделението по ортопедия на МБАЛ-Благоевград с фрактури на предмишницата и китката. Причините за пътния инцидент се изясняват от РУП-Разлог, по случая е заведено дознание.

При друго ПТП, станало на пътя за Рилския манастир пострада и 10-годишно момченце от кюстендилското село Мурсалево. Момчето е с фрактура на крака, катастрофата е станала край с. Пастра, пострадалото дете също е транспортирано за столична клиника от близките му.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK