6 720 лева събра ГЕРБ - Гоце Делчев на новогодишния си бал

снимки: infomreja.bg

6 720 лева събраха снощи на традиционния си новогодишен бал членовете на ПП ГЕРБ в община Гоце Делчев от атрактивния търг и дарителската каса, в която присъстващите дадоха своя принос за подпомагането на 10 семейства със здравословни проблеми.

Най-оспорваното наддаване се завихри между бизнесмените Георги Шапков и Атанас Чурков за топката с пожелание и автограф лично от големия български футболист Димитър Бербатов, която донесе специално за търга майката на Бербо – Маргарита Бербатова.

В крайна сметка топката достигна рекордната цена от 800 лева и отиде при Атанас Чурков, който бе решен да наддава до дупка, за да я спечели.

За компенсация Георги Шапков си купи за 100 лева красиво блюдо с филе „Елена“, произведено от майсторите във фирмата на Чурков.

Не по-малко оспорвано бе и наддаването между Димитър Гамишев – бизнесмен и член на общинското ръководство на ГЕРБ и съпругата на депутата Георги Андонов – Веселина, за уникалната картина на местния художник Николай Маринов.

Депутатската съпруга наддаваше до 370 лева, но след като Гавишев стигна до 400, тя реши да му отстъпи художествената импресия в червени багри на Николай Маринов.

Автентични български сурвачки, изработени от деца и педагози от училищата в Гоце Делчев, украсени с пуканки и сушени плодове, също бяха разиграни на търга.

Председателят на групата съветници от ГЕРБ Ангел Тунчев, областният лидер на партията Даниела Савеклиева, Георги Шапков, Краси Шалев, певицата Николина Чакърдъкова и други присъстващи на новогодишния благотворителен бал на ГЕРБ си тръгнаха със спечелени на търга или подарени от ръководството сурвачки.

Най-скъпата сурвачка отнесе бизнесменът Краси Шалев, за която той заплати 200 лева. Неговят диск с песни за душата също бе разигран на търга и бе закупен от Николина Чакърдъкова и нейния продуцент Васил Циров с обещанието, че песните на Шалев ще звучат по собствената им     „Фолклор ТВ”, която от месец излъчва предаванията си от новото си студио в Гоце Делчев.

3 литра домашно вино за 80 лева си купи от търга и пиарката на депутата Георги Андонов – Силвия Костова, която пристигна от столицата със съпруга си за благотворителната вечер.

Директорът на ВиК – Гоце Делчев Костадин Трендафилов на новогодишната си трапеза ще сложи вкусната баклава саралия от търга, директорът на СОУ в Гърмен – Стоян Стругов – пита с късмети, Данчо Ценкин – специално мезе от ресторант „Ванита“.

Капами, коледни украси, домашни вина, картини, ръчно изработе нисувенири и още много новогодишни блюда и предмети бяха разиграни на търга снощи в рамките на благотворителната инициатива на ГЕРБ – Гоце Делчев.

„Нека бъде мирна, благодатна и успешна новата 2013 г. както в партиен, така и в личен план за всички нас“, пожелаха на присъстващите повече от 300 членове, симпатизанти и гости на благотворителния бал депутатът Георги Андонов и областният координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева.

И двамата отчетоха като много положителна и успешна отминаващата 2012 година и пжелаха още по-успешен втори мандат на управление на партия ГЕРБ.

Организаторите на благородната инициатива се бяха погрижили да гарнират доброто настроение и положителните емоции на вечерта и поканиха със свои изпълнения да участват най-младите таланти от ансамбъл „Неврокопчанче“ на Костадин Гьоргов, невероятната Зара и станалите известни със своите скечове гимназисти от НПГ „ДимитърТалев“, които разсмяха Слави Трифонов.

Председателката на МГЕРБ в община Гърмен – Йорданка Ралева, пък поздрави герберите и гостите на бала със свои изпълнения, а певицата Николина Чакърдъкова нажежи до червено дансинга.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Бръмбар15:36 - 02.01.2013
daskal Iliya няма грешка, защото подчиненото допълнително изречение е въведено с въпросително местоимение.
daskal Iliya13:42 - 02.01.2013
Прав си по принцип,но третото изречение е без грешка.
до daskal Iliya13:34 - 02.01.2013
Приемам забележката (явна техническа грешка). Но в сложните изречения се поставят запетаи (третото ти изречение) - прецени сам нивото си.
daskal Iliya11:35 - 02.01.2013
"Човек", могат, а не могът. По време на комунизма неграмотни нямаше и правописът беше на по-високо от твоето ниво. СЕГА ИМАШ ТЕКСТ-РЕДАКТОР НА КОМПЮТЪРА и пак правиш грешки или не разбираш защо някои думи са подчертани с червено.

FACEBOOK

//