2-ма служители от РУ – Кюстендил, са наградени от министъра на вътрешните работи

Снимка: Infomreja.bg

91 с награди от директора на ОДМВР - Кюстендил

118 служители на ОДМВР – Кюстендил, посрещат професионалния си празник с награди. Двама от тях са наградени с индивидуални парични награди за участието им и приносът им в провеждането на СПО по охрана на българо-турската граница и противодействие на мигрантския натиск, 91 са служителите на ОДМВР наградени от директора на ОДМВР с „писмена похвала“ за конкретен принос при изпълнение на служебните им задължения, 1 служител от РУ Кюстендил и 24-зма от РУ - Дупница, са наградени от началниците им с „писмена похвала“.

Ст.комисар Пламен Стоилов – ВПД директор на ОДМВР – Кюстендил, изпрати поздравление до полицаите от Кюстендилска област, в което се казва:

Уважаеми колеги,

в навечерието на Архангеловден – професионалния празник на българските полицаи, ви благодаря за усилията и отдадеността да работите в полза на обществото, за активното противодействие на престъпността и осигуряването на добър обществен ред.

Благодаря ви и за добрия ред, който гарантирахте в Кюстендилска област по време на изборите за 45 –то НС и  46 –то НС  и не бяха накърнени избирателните права на нашите съграждани.

Благодаря ви за човешката съпричастност към нуждаещите се от помощ и  подкрепа, които  оказвате както на колеги и семействата им от ОДМВР, така и на колеги от страната и съграждани от областта.

Уважаеми колеги, бъдете здрави, бъдете силни и все така отдадени на службата в интерес на обществото!

Желая здраве и спокойствие и  на вашите семейства и близки, благодаря им за разбирането, че полицаят работно време няма.

Честит Празник!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//