Стартираха ремонтните дейности и по ул. „Седма рилска девизия“ в Дупница

Снимки: Община Дупница

Предвижда се цялостна подмяна на тротоари и преасфалтиране на участъка

Стартираха ремонтните дейности и по ул. "Седма рилска дивизия" в Дупница. Предвижда се цялостна подмяна на тротоари и преасфалтиране на участъка, който е от кръстовището на "Симеон Велики" до "Венелин".

"Фирмата вече започна работа по премахване на плочки и бордюри, след което ще премине и към изкопни дейности. След като "се отвори" и стане видима подземната инфраструктура, ще преценим дали са необходими допълнителни дейности", коментира кметът на общината инж. Методи Чимев след обичайната проверка на обектите, по които текат различни интервенции.

"По ул."Венелин" продължават дейностите. В момента от ВиК-Дупница, извършват подмяна на сградните отклонения по трасето на ремонта, така че да бъдат спoкойни живущите в района, като и налягането на водоподаването ще се повиши", допълни инж.Чимев.

В обхвата на ремонтните дейности на двете улици е забранено преминаването на МПС-та, за което се поставени обозначителни табели. Шофьорите да използват обходните маршрути.

В същото време, започна и възстановяването на падналата част от санировката на блок в ж. к. Дупница. Фирмата-изпълнител ще извърши ремонтните дейности изцяло за своя сметка се разбра след проведената вчера среща между тях, строителния надзор в Община Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK