Повече потребители ще използват услугата "Топъл обяд" в Разлог

Снимка: Infomreja.bg

От 120 на 150 места се увеличава капацитетът на услугата „Осигуряване на топъл обяд в община Разлог“ от началото на тази година. Това става факт, след като Община Разлог подписа Допълнително споразумение № 2 към договор за БФП по операция тип 3 „Осигуряване на топъл обяд 2016-2019“ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане Фонд за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.

Потребителите, които ползват услугата, са одобрени от Дирекция „Социално подпомагане”, Разлог, и получават ежедневно от понеделник до петък, включително, храната си на място или от сградата, в която се помещава „Обществена трапезария”-Разлог, във времето от 10.00 ч. до 14.00 ч.

Желаещите да ползват услугата могат да подават заявления по образец в ОП „Домашен социален патронаж”, гр. Разлог, като за повече информация могат да позвънят на тел. 0895 494999. Допустими са лица и семейства на месечно подпомагане по реда и условията на чл. 9 от Правилника за прилагане на Закона за социално подпомагане, лица с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях, лица и семейства с минимални пенсии-за осигурителен стаж и възраст, за инвалидност, с наследствени пенсии и с пенсии, несвързани с трудова дейност.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6