Звезден концерт на Васил Найденов в сърцето на Кюстендил

Снимка: Община Кюстендил

Концертът започва от 19 часа на площад "Велбъжд"

Пролетният уикенд в Кюстендил, част от програмата на „Кюстендилска пролет“ 2024, продължава, а съботата в града ни ще бъде истински вълнуваща и наситена с множество събития!

„Ще бъде ден, в който да си позволим „да хванем гората“ – очакваме ви в 12:00 ч. на сцена „Базиликата“ в Хисарлъка, където по покана на Регионална библиотека „Ем. Попдимитров“, наш гост ще бъде журналистът Галя Щърбева, която ще представи своята книга „Да хванеш гората“.

След срещата с вдъхновяващия автор, жителите и гостите на Кюстендил ще имат възможността да се потопят в магията на спорта, а в 13:30 ч. сцена „Базиликата“ ще бъде завладяна от открити тренировки, спортни прояви и демонстрации.

Продължават и пролетните арт-работилници за малчуганите – от 11:00 до 16:00 ч. в лесопарк „Хисарлъка““, съобщават от пресцентъра на Общината.

В близост до града, на язовир „Дренов дол“ от 08:00 ч. любителите на вълнуващи моменти на съревнование ще могат да вземат участие в Дружествено състезание по ловна стрелба  – дисциплина „Скийт“ за купата на Община Кюстендил.

Съботният ден ще завърши със звезден концерт на Васил Найденов! Часът е 19:00 ч., а мястото – сърцето на Кюстендил, площад „Велбъжд“!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK