“Възраждане” - Кюстендил номинира Мира Миркова за евродепутат

Снимка: ПП "Възраждане"

Ще отстоявам позициите на “Възраждане”, които са и позициите на България”, заяви Мира Миркова

Народният представител Димчо Димчев и общинският съветник от Общински съвет - Кюстендил - Цветомира Маринова представиха кандидатурата на Мира Миркова за евродепутат. Тя е излъчена от местните структури на политическата организация в Кюстендил.

При избора на кандидатите сме се водили от няколко основни характеристика и качества - нашите евродепутати трябва да обичат България, да бъдат честни, почтени и работливи и да притежават нужния ценз и квалификация, за да могат да се справят с ежедневните предизвикателства на международната политическа сцена”, заяви народният представител, избран от 10 МИР Кюстендил - Димчо Димчев.

Той допълни, че е важно депутатите на “Възраждане” в Европейския парламент да бъдат способни хора, умеещи да защитават принципи и да имат нужните качества, за да изградят отново една християнска и консервативна Европа - Европа на нациите.

“Изхождайки от всичко това, проведохме редица събрания на общинската организация и стигнахме единодушно до номинацията на Мира Миркова за евроизборите. Тя завършва висшето си образование в Испания, със специалност “Криминолог - експерт по интегрална сигурност”, като допълнителни квалификации, специализира в сферата на стратегическото корпоративно развитие, криминалната психология, профайлинг и невербална комуникации, както и на корпоративния и политически шпионаж. Говори отлично испански, каталунски и английски. Тя е родолюбец и човек, умеещ да отстоява интересите и каузите си”, допълни председателят на “Възраждане” - Кюстендил, Цветомира Маринова.

“Въпреки че дълги години живях в Испания се върнах в България, защото съм заклет родолюбец, върнаха ме корените ми. Аз си представям депутатите ни в Европейския парламент, най-вече като хора, които са родолюбци, като хора, които ще бъдат гласа на България на европейската сцена.

Тези хора трябва да обичат страната ни, да опазват интересите на България и да отстояват позицията на България в Европейския съюз като партньор, в истинския смисъл на думата, а не като обслужващ персонал. Като човек, който обича страната си, каузата България е моя лична кауза и съм готова да я защитавам с всички сили и умения, с които разполагам. Ще отстоявам позициите на “Възраждане”, които са и позициите на България”, заяви и Мира Миркова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK