УСК Академик с бронз от държавното по хокей на трева

снимка: skyscrapercity.com, архив

Женският отбор на УСК Академик Благоевград по хокей на трева зае престижното трето място във финалния турнир на XVI държавно първенство в зала. Състезанието се проведе в спортната зала на ЮЗУ "Неофит Рилски", а титлата си оспорваха четири отбора.

Домакините, които участват за втора година в шампионата записаха исторически успех със спечелването на бронзовите отличия. УСК Академик победи Дунав Русе с 2:0 и загуби от НСА с 0:3 и от новия шампион Академик плюс с 0:10. Победата отреди трето място за благоевградчанки, а Дунав остана на четвърто място с три загуби и без точка.

Спорът за първото място бе решен по голова разлика. Академик плюс и НСА направиха 2:2 помежду си и с по – добра разлика Академик плюс спечели шампионската титла на страната. Със сребърните медали остана отборът на НСА. От турнира отсъстваше миналогодишния шампион Баните от село Баните.

Изпълнителният директор на БФХТ Антонио Антонов отново отличи домакините за перфектната организация на турнира и в частност на двигателя на състезанието гл. ас. Даниела Томова.

 

КОМЕНТАРИ

lekoatlet08:01 - 27.02.2012
haha, golqma rabota, golqma organizaciq,4etiri otbora,ta tova e sme6nno
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//