Шофьор колабира и катастрофира във Видин, пиян се преобърна с микробус

Снимки от ПТП-то в Разград/ МВР

Вторият случай е от Разград

На 28 февруари в 12.02 часа на тел. 112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на ул. „Митрополит Кирил“ в областния град.

60-годишен видинчанин - водач на автобус „Мерцедес Спринтер“ с видинска регистрация, по време на движение е колабирал на седалката си, след което превозното средство ударило две от паркираните на улицата леки коли.

Пристигналият на мястото екип на ЦСМП е констатирал смъртта на шофьора. Трупът е транспортиран за аутопсия. Няма пострадали пътници. 

6 часа по-късно е настъпило пътнотранспортно произшествие в района на видинската безмитна зона.

51-годишен видинчанин, управлявайки лек автомобил „Тойота“ в посока от Дунав мост–2 предприел изпреварване и блъснал движещ се в същата посока велосипедист – 65-годишен жител на областния град. Пострадалият бил транспортиран и настанен за лечение във видинската болница.

В съседната на Видин област - Враца, в 13.45 ч. в с. Краводер, лек автомобил „ВАЗ“ управляван от 62-годишен водач от същото село, катастрофирал в железобетонен стълб и напуснал мястото на катастрофата.

Сигнал за пътно-транспортно произшествие е получен около 03.30 часа на 29 февруари на пътя Разград – Дянково, на около 200 м от ж. п. прелеза в посока Дянково.

Установен е обърнат бус „Рено Трафик“ с двама мъже.

При управление на автомобила 48-годишният водач губи контрол над автомобила, напуска пътното платно и се удря в крайпътни дървета. Пробата му за употреба на алкохол отчела 1,45 промила в издишания въздух. 38-годишният пътник с охлузни рани по главата е настанен под наблюдение в МБАЛ-Разград. Водачът отказал да предостави кръв за химичен анализ, задържан е, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK