БМВ се удари челно в товарен автомобил, загина жена на 33 години

Снимка: Infomreja.bg

Двете ѝ деца - момиченца на 5 и 8 години, са в тежко състояние

На 9 март около 15.25 ч. на пътя Бургас – Средец, км. 82+2 в посока Средец, настъпва тежка катастрофа, при която загива млада жена.

ИНФОМРЕЖА своевременно информира за инцидента, но днес вече са известни обстоятелствата, свързани със случая.

Поради движение с несъобразена с интензивността на трафика скорост и загуба на контрол л.а. «БМВ» с бургаска регистрация, управляван от 59 - годишен мъж от с. Константиново, навлиза в лентата за насрещно движение, като се блъска челно в пътуващия там т.а. «Ситроен» с бургаска регистрация, управляван от 53 - годишна бургазлийка.

От инцидента на място загинала пътуващата на предната дясна седалка 33 - годишна бургазлийка – дъщеря на водачката, а са пострадали : двете й деца / сестрички на 5 и 8 години/, които са откарани в УМБАЛ – Бургас със следните диагнози : 5- годишното момиченце с черепно-мозъчна травма, с опасност за живота, а 8 - годишната й сестра с комоцио / настанена за лечение в отделение «Неврохирургия»/.

Пострадали са още : водачката на т.а. «Ситроен», която  контузия на главата е  настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас, както и водачът на л.а. «БМВ», който с контузия на гръдния кош е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK