Чужденец, седнал зад волана пиян, повреди декоративна колона в Разлог

Снимка: Infomreja.bg

Двама млади водачи изпреварваха неправилно и причиниха ПТП-та

На 15 март около 13:40 часа на ул. „Шейново“ в Разлог лек автомобил „Щаер Пинзгуаер“ с чужда регистрация, управляван от 52-годишен чужд гражданин, извършвайки маневра на заден ход, е повредил част от декоративна колона на мост над река Язо. С техническо средство е установено, че водачът е шофирал с наличие на 1,31 промила алкохол в издишания от него въздух. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Същия ден около 10:10 часа на пътя между  Гоце Делчев и с. Ново Лески лек автомобил „Тойота“ с 20-годишен водач от с. Ново Лески, извършвайки изпреварване, без да се убеди, че движещият се пред него лек автомобил „Форд Фокус“ с 19-годишен водач от Гоце Делчев е предпиел изпреварване, се е блъснал в него. С контузия на главата и натъртване на гръдния кош е пострадал водачът на лекия автомобил „Тойота“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На 17 март около 20:25 часа на пътя между Благоевград и Симитли лек автомобил „Хонда Сивик“ с 19-годишен водач от Банско на десен завой е предприел изпреварване, навлязъл е в съседната пътна лента и е допуснал ПТП с лек автомобил „БМВ“, управляван от 23-годишен мъж от с. Церово. В резултат на инцидента с натъртвания по тялото е пострадала 23-годишна пътничка в лекия автомобил „БМВ“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. На водачите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK