Турнир Първа Лига със залози на живо на winbet.bg

Битката за титлата в българската Първа лига наближава голямата си развръзка

Битката за титлата в българската Първа лига наближава голямата си развръзка, като понастоящем няколко отбора имат шансове да се окичат със златните медали. Лудогорец, ЦСКА и изненадата на сезона Черно море си оспорват трофея, а оставащите срещи от пролетния дял на кампанията обещават много интрига. Феновете на българския футбол могат да изпробват възможностите си и в новия Турнир Първа Лига със залози на живо в winbet.bg. Наградният фонд на надпреварата е 25 000 лева, които ще бъдат разпределени сред най-добрите.

Тръпката на българския футбол в новия турнир на WINBET

Всички активни клиенти на WINBET имат възможността да се включат в новия турнир със залози на живо на българския игрален сайт. Надпреварата представлява особен интерес за играчите, които обичат да гледат срещите от Първа Лига. Сега те могат да покажат и своя потенциал на познавачи, правещи своите прогнози и печелейки награди за това.

Тук отново следва да се напомни, че квалифициращи за турнира са залозите върху мачове от Първа лига, но и направени единствено и само “на живо” - т.е., в реално време. Предвиждания, направени преди началото на мачовете, няма да се зачитат като квалифициращи в случая.

Добрата новина е, че от WINBET не са поставили ограничения по отношение на минималните коефициенти за залог, както и минималната сума за предвиждане. Няма ограничение и по отношение броя залози, които един потребител може да направи. Зачитат се както единичните залози, така и множествените такива, както и системите.

След всеки един кръг на турнира ще се присъждат и награди. Голямата награда за всеки кръг е в размер на 700 лева, докато за второ и трето място съответно се присъждат 500 и 300 лева.

Наградите са още по-високи за генералното класиране на Турнир Първа Лига, където първото място присъжда на победителя приз в размер на 2 000 лева.

Ранно изплащане за брой голове в WINBET - мачът свършва в 33-ата минута

Футболните фенове в winbet.bg вече използват активно и промоцията “Ранно изплащане за брой голове”, която се превръща в надежден помощник за залозите тип “над 2.5 гола”.

Както е известно, при този тип залози играчите търсят отбелязването на поне три гола в дадена среща - не по-малко от тази бройка. Благодарение на новата промоция на WINBET, залозите могат да се затворят светкавично, ако до 33-ата минута са реализирани само две попадения. Тогава няма нужда от трети гол, т.е. - потребителят може да си отдъхне и да се насочи към следващ залог.

Персонален Power Boost за още по-високи коефициенти

Няма спортен фен, който да не търси високите коефициенти. А сега те са налице и благодарение на Персонален Power Boost в WINBET.

В зависимост от коефициента на пазара, който играчът е избрал, неговият коефициент може да бъде увеличен с между 5 и 10 процента. Което, от своя страна, се отразява положително върху стойността на евентуалната печалба.

Повече за Персонален Power Boost и останалите промоции на игралния сайт всеки може да научи в раздел “Промоции”.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK