Първият семинар от Националната кампания „Стоян Саладинов“ с кауза в Кюстендил

Снимка: Община Кюстендил

Националната кампания се провежда с благотворителна цел, а каузата в Кюстендил е в подкрепа на инициативата “Заедно за бебе Марти”

Шестият семинар от Националната кампания „Стоян Саладинов“ и първи семинар за 2024-а година ще се проведе в Кюстендил. Домакин на събитието е Община Кюстендил.

Датата е 18 януари /четвъртък/, а мястото е стадион „Осогово“, съобщават от пресцентъра на администрацията. Вратите за всички посетители в залата ще бъдат отворени в 14:30 ч., а официалният старт на семинара ще бъде даден точно в 15:00 ч.

Събитието ще започне с встъпителни думи от патрона на кампанията Стоян Саладинов – многократен шампион по борба, самбо, джудо и карате и един от емблематичните родни треньори по бойни спортове. След края на състезателната си кариера Саладинов става командос. Над 20 години е бил треньор на специализирания отряд за борба с тероризма, като отговаря за специалната и физическа подготовка на командосите.

Участието си в предстоящия семинар в Кюстендил вече са потвърдили:

- бронзовата медалистка на Олимпиадата в Токио – Евелина Николова;

- президентът на Българската федерация по самбо и трикратен световен шампион – Росен Димитров;

- световният първенец по бойно самбо – Румен Димитров;

- 10-кратната европейска шампионка и 6-кратна световна – Мария Оряшкова;

И още куп наши отличници от Европейски и световни първенства във всички бойни дисциплини.

Специален гост на събитието: Армен Назарян!

Националната кампания „Стоян Саладинов“ се провежда с благотворителна цел, а каузата на кампанията в Кюстендил е в подкрепа на инициативата “Заедно за бебе Марти” и всички събрани средства по време на семинара ще бъдат безвъзмездно предоставени на семейството на детето.

Препоръчителният вход за достъп до демонстрацията е на стойност от 10 лв. Той няма задължителен характер. Всеки присъстващ може да прецени дали иска да подкрепи Мартин и на каква стойност да бъде равносилна тази подкрепа. За целта, на входа на залата ще бъдат позиционирани кутии за набиране на средствата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK