Жена е в тежко състояние след катастрофа, бебе на година също е в болница

Снимка: Infomreja.bg, илюстративна

Три катастрофи са станали в област Ловеч, една от тях с ранени деца

Жена е в тежко състояние след катастрофа, бебе на година също е в болница. 

В Троян, 32-годишен при управление на товарен автомобил е блъснал момче и момиче по на 15 години, които в този момент са пресичали пътното платно в района на пешеходна пътека.

Децата са откарани за преглед в болница с охлузвания и натъртвания, без опасност за живота. Водачът е тестван за алкохол и наркотици, като пробите са отрицателни. 

В Луковит, на входа на бензиностанция в града, челно са се ударили насрещно движещи се лек автомобил "Форд", с водач 43-годишен мъж от Тетевен, и лек автомобил "Сеат", управляван от 48-годишен от Плевен.

В резултат на сблъсъка са пострадали 44-годишна пътничка от сеата, която е откарана в болница в Плевен в тежко състояние, и водачът на същото превозно средство, който е прегледан от медицински екип и е освободен за домашно лечение.

В другия автомобил водачът, 40-годишна пътничка и 13-годишно момче са прегледани от медици и са освободени за домашно лечение, а 21-годишна жена и бебе на 1 година, които са пътували на задната седалка във форда са откарани за преглед и лечение в болница в Плевен.

По пътя за Ловеч, 19-годишен при управление на лек автомобил се е ударил в насрещно движещ се товарен автомобил.

При инцидента са пострадали три пътнички на 18, 20 и 22 години от Ловеч, които са пътували в лекия автомобил. Момичетата са прегледани от медицински екип, като две от тях са освободени за домашно лечение, а едно е откарано за допълнителен преглед.

Водачите са тествани за алкохол и наркотици, като пробите са отрицателни. На водачът на лекия автомобил е съставен акт.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK