„БСП за България“ регистрира листата си в Кюстендил, водач е Николай Каварджиклиев

Снимка: Infomreja.bg

8 са кандидатите за депутати от БСП в Кюстендилско

Коалиция „БСП за България“ регистрира листата си в Районната избирателна комисия в Кюстендил. Водач е Николай Каварджиклиев – финансист от 32 години, изпълнителен директор в банки, застраховател и бивш директор на ДФЗ.

„Листата е съставена от млади хора, професионалисти, експерти в своята област, знаещи и милеещи за района, в който живеят и работят. Какво ме свързва с Кюстендил – освен емоцията, аз съм кюстендилски зет от 20 години и наистина харесва града и района. Винаги съм се чудел защо Кюстендил не изглежда така както преди 20-25 години. Какво му липсва?

Липсват му нови работни места, липсва му грижа за хората, липсва емоцията за труд и развитие. Това ме накара да се кандидатирам от район Кюстендил и Ви уверявам, че в бъдеще ще работя много активно за развитието на Кюстендил, възвръщането на блясъка, който имаше, възможността да се направят много инвестиции в туризма, в малки средни предприятия и земеделие. Кюстендил е като емблема за България, когато говорим за плодове и зеленчуци, обяви водачът на социалистите Николай Каварджиклиев.

Той изрази надежда да намери последователи в региона, както и за една позитивна предизборна кампания.

Липсата на депутат след последните парламентарни избори Каварджиклиев коментира като тройна мотивация за настоящата кампания. “Видимо хората носят БСП в сърцата си, това че през последната година се случи да няма депутат от Кюстендилски регион, за мен беше голямо разочарование. Това говори за недобра работа през последните 10 години, чисто партийна, и може би трябва да се работи много за промяна на имиджа на БСП в Кюстендил“, коментира още водачът.

На предизборните срещи в региона от БСП ще заложат на професионализъм, прагматичност, намаляване на социалното неравенство и нови работни места.

Втора в листата на социалистите е Десислава Разсолкова, следват Ивайло Петров, Любослав Ковачки, Теодора Йорданова, шести е Илиян Дойчев, седми е Христо Цуцумански, а осмото място се пада на Христо Тодоров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//