Значителна облачност днес

Снимка: Infomreja.bg

Краткотрайни валежи ще има в източните и в планинските райони

Днес облачността ще бъде по-често значителна. На места, главно в източните и планинските райони, отново ще има краткотрайни валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 17° и 22°, малко по-високи в крайните югозападни райони, в София – около 18°.

В планините ще бъде предимно облачно. Ще има слаби превалявания от дъжд, след обяд на повече места, в отделни райони на Югозападна България ще прегърми. Над 2300 m дъждът ще преминава в сняг. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 m ще е около 12°, на 2000 метра – около 6°.

По Черноморието ще е предимно облачно, но само на отделни места ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 15° и 18°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Атмосферното налягане ще се понижава и вечерта вече ще е близко до средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 21 мин. и залязва в 20 ч. и 27 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 6 мин. Луната в София изгрява в 3 ч. и залязва в 12 ч. и 14 мин. Фаза на луната: последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//