Мотоциклетист загина след удар в бетонова ограда

Снимка: Infomreja.bg

Други двама пострадаха при катастрофи в Перник

Един е загинал, а двама са пострадали при пътнотранспортни произшествия в Перник на 6 април. Около 19, 15 ч., на тел. 112 бил подаден сигнал, че в пернишкото с. Боснек е станало пътнотранспортно произшествие с мотоциклет. На място полицаите установили, че е самокатастрофирал в масивна бетонова ограда на къща мотоциклет „Хонда“ без регистрационни номера, а водачът му е неконтактен и лежи на пътното платно.

Пристигналият екип на ЦСНМП констатирал смъртта на мотоциклетиста, 52-годишен местен жител. Извършен бил оглед на местопроизшествието и са предприети действия за разследване на случая.

30-годишен перничанин, шофирайки мотоциклет „Сузуки“ е пострадал, самокатастрофирайки на пътя от с. Мещица посока гр. Брезник, съобщават от полицията. Инцидентът е станал около 14, 20 ч. най-вероятно поради движение с несъобразена скорост. Младият мъж е паднал на лявата си страна и влачейки се се е ударил в предпазната мантинела. Транспортиран е за преглед в пернишката болница, където медици установили, че е с фрактура на лява пищялна кост.

Две минути по-късно бил подаден сигнал за катастрофа на мотоциклет „Хонда“. Двуколесното моторно превозно средство се движело от ул. „Младен Стоянов“ посока ул. „Република“.

Преди кръстовището с ул. „Освобождение“ 44-годишният водач не спрял на червен сигнал на светофарната уредба и се ударил в лек автомобил „БМВ“. Двамата водачи били закарани за преглед в ЦСНМП – Перник. Шофьорката на лекия автомобил се оказала без наранявания, а този на мотоциклета с фрактура на китка. Тествани са за алкохол с техническо средство, което отчело отрицателни резултати.

Започнати са досъдебни производства и работата продължава под надзора на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK