Партиите постигнаха съгласие за състава на РИК – Кюстендил! Председател е Венцеслав Механджийски

РИК трябва да започни работа на 19 април

Представителите на политическите партии постигнаха съгласие за състава на РИК – Кюстендил, след проведените консултации при областния управител инж. Александър Пандурски.

„Постигнахме съгласие по отношение на ръководството и числения състав на РИК за предстоящите избори, като решение на ЦИК дава възможност РИК да има четирима зам.-председатели. Разбрахме се с политическите сили председател на РИК - Кюстендил да бъде Венцеслав Механджийски от коалиция ГЕРБ/СДС, който е доказал в годините своя професионализъм и умение да организира избори”, коментира представителят на ГЕРБ – адв.  Михаела Крумова.

Тя уточни още, че за секретар на РИК е определен Илиян Хаджийски. Той е предложение на коалицията "Продължаваме промяната – Демократична България“. ДПС ще имат зам.-председател, който е Огнян Иванов.

Останалите заместник – председатели са Владимир Миланов от "Възраждане“, Любчо Върбички от "Има такъв народ“ и Цветанка Харалампиева от "БСП за България“.

РИК трябва да започни работа на 19 април, а до 15 април трябва да бъде изпратено предложението с документите за ръководството и състава на РИК, стана ясно след проведените консултации при областния управител.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK