В село Ресен търсят безследно изчезнала жена

Снимка: Infomreja.bg

Една от хипотезите е, че може да е преминала границата с България, в областта на село Горно Уйно

На 1 август около 14,00 часа, на територията на село Ресен безследно е изчезнала Павлина Илчева на около 80 години, последен път видяна в близост до къщата й. Жената се движи трудно за възрастта си, с бастун. Местните жители на Ресен и граждани на Босилеград вече няколко дни безуспешно претърсват терена. Гъстата растителност сериозно затруднява търсенето. От сутринта в търсенето се включи и специализирана полиция, която с обучени кучета претърсваше терена в периметъра където се предполага, че жената може да е изчезнала.

Село Ресен, е пресечено от сръбско-българската граница. Къщата на изчезналата жена се намира на около 2,5 километра от границата с България, съобщи Иван Николов от КИЦ - Босилеград. Една от хипотезите е, че може да е преминала границата с България, в областта на село Горно Уйно. Органите на МВР в Кюстендил също са запознати със случая, но и оттам претърсването е безуспешно поради същата причина – гъстата растителност.

Подобен случай имаше преди 5-6 години, когато възрастна жена от село Рибарци, Босилеградско, изчезна и трупът й бе открит след около месец на българска територия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK