Пострадали при две различни ПТП-та с обърнати коли

Снимка: Infomreja.bg, илюстративна

И двамата водачи не са пили

Две коли се обърнаха по таван след ПТП-та в различни краища на страната.

Вчера около 07:50 ч. на пътя с. Средногорци – гр. Мадан, лек автомобил „Ситроен С-3“, управляван от 25-годишна жена от село Средногорци, предприема неправилно изпреварване, като преди завършване на маневрата се блъска в пътното ограждение, след което и в изпреварвания от нея автомобил „БМВ 320“, с водач 21-годишна, също от село Средногорци.

В резултат на удара лекият автомобил „Ситроен С-3“ се преобръща по таван на платното за движение. 25-годишната водачка е пострадала, оказана и е медицинска помощ във ФСМП-Мадан, след което е настанена в МБАЛ-Мадан за лечение с травми на гръден кош и на раменна става, без опасност за живота.

Два часа по-късно е настъпила катастрофа на пътя Габрово-Дряново.

Пристигналият на място полицейски екип е установил, че 20-годишен габровец е изгубил контрол над автомобила, излязъл е извън пътното платно, ударил се е челно в крайпътен скат, след което се е преобърнал.

В автомобила са пътували мъж на 33 г. и 77-годишна жена. В резултат на удара са пострадали водачът и 33-годишният пътник, като и двамата са без опасност за живота. Пробата за алкохол е отрицателна. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK