Софийският спектакъл „Капан за самотен мъж“ гостува на благоевградска сцена

Снимка: ДТ „Никола Вапцаров“

Представлението ще се играе на 1 април от 19.00 ч.

Ако сте любител на заплетените и криминални истории, не пропускайте да гледате спектакъла „Капан за самотен мъж“ от френския драматург Робер Тома. Как се попада в този капан, може да разберете на 1 април от 19:00 часа, когато Малък градски театър „Зад канала“ гостува с представлението на сцената на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград.

Действието се развива в живописно курортно селце във френските Алпи – на пръв поглед идеалното място за меден месец. Именно там е отседнал главният герой, Даниел Корбан, който е младоженецът. Мистерията обаче започва да се заплита с изненадващото изчезване на булката, което оставя Даниел да дави мъката си в алкохол и безпомощно да чака вест от любимата си. Тя така и не се появява.

Освен интригуваща криминална история, „Капан за самотен мъж“ омагьосва и със страхотното си чувство за хумор, изненадващи обрати и абсолютно неочакван финал.

Режисьор е Йосиф Сърчаджиев, сценографията и костюмите са дело на Петя Стойкова, а музиката е на Иван Лечев. Всички „пакости“ са забъркани от актьорите Христо Пъдев, Владимир Димитров, Стоян Младенов, Луиза Григорова – Макариев, Емил Котев и Жени Александрова-Лечева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK