Доброволци боядисаха огромна част от оградата на детската градина в Ораново

Снимка: община Симитли

Инициативата продължава и следващата неделя

Инициативата на родителите от квартал Ораново да боядисат оградата на детската градина, прегърната от председателя на Общински съвет в Симитли Вилимир Александров, заел се с организацията, увлече много деца и млади хора, родители, учители от детската градина, екипа на Дневния център за деца и младежи с увреждания “Слънчев ден”, децата от ученическия парламент и други. 

Припомняме, че голяма част от оградата беше боядисана на 25 юни, като средствата за материалите са изцяло осигурени от община Симитли.

Днес доброволците почти довършиха работата си, остана още малко – като инициативата продължава и  следващата неделя.

 „Аз живея в Ораново и знам, че хората са добри и никак не беше трудна организацията – споделя председателят на Общински съвет, който работи с усмивка и наравно с всички – Искрено благодаря на всички, които с радост се включиха в тази доброволческа акция, която скоро ще завърши успешно. Защото от всички нас зависи средата, градината, улицата, атмосферата в нашия квартал, град, община“ – каза Вилимир Александров и  още веднъж благодари на всички свои съграждани: на майките – за идеята, на децата и младите хора, на възрастните, на всички, които промениха не само вида на детската градина, но промениха и себе си, давайки частица доброволен труд за по-добра среда на децата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK