Заради несъобразена скорост жена е с опасност за живота в Бургас

Снимка: Infomreja.bg

Два товарни автомобила блъснали колата, в която пътувала

На 29 април около 14.30 ч. на пътя с. Люляково – с. Вресово, община Руен, в условията на дъжд, мокра асфалто- бетонна пътна настилка, на десен завой товарен автомобил «МАН» с прикачено полуремарке, управляван от 47- годишен бургазлия, движейки се с несъобразена с пътните условия и релефа скорост, навлиза в лентата за насрещно движение.  Там блъска правомерно движещия се лек автомобил «Тойота Рав 4»,  управляван от 67- годишен мъж от с. Люляково, община Руен.

Поради внезапното спиране блъснатият автомобил е застигнат и блъснат от движещия се зад него товарен автомобил «Рено Канго», управляван от 46- годишна бургазлийка.

Всички водачи са тествани за употреба на алкохол / отрицателни резултати/, а водачите на двата товарни автомобила са тествани за употреба на наркотици / отрицателни резултати/.

От водача на л.а. «Тойота» е взета кръв за химичен анализ. Той е  настанен за лечение в болница «Сърце и мозък» с фрактура на гръдния кош, без опасност за живота. В същата болница в отделение «Реанимация» с опасност за живота е настанена спътничката на водача и негова съпруга – 67- годишна жена.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//