Акция „Дрога“ прати перничанин в ареста

Снимка: Infomreja.bg

66-годишен рецидивист е привлечен като обвиняем за притежаване на наркотици

Перничанин е задържан за притежаване на наркотични вещества. Акцията е проведена вчера, от криминалисти на Второ РУ, съобщават от полицията.

В пернишкия квартал „Изток“ органите на реда проверили 21-годишен от областния град. Последвал личен обиск, при който в него са намерени и иззети 5 топчета, съдържащи съцветия от суха зелена листна маса с тегло 3, 20 грама, реагирали на марихуана при направения полеви наркотест.

При претърсване на обитавания от него адрес е намерена и иззета суха листна маса, отново реагирала на марихуана. Младежът е задържан за до 24 ч. с полицейска заповед.

Започнато е бързо производство и действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.

66-годишен рецидивист е привлечен като обвиняем за притежаване на наркотици. В началото на месец февруари тази година, служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Перник проверили 66-годишен перничанин, криминално проявен и осъждан.

У него е намерено и иззето пакетче с бяло прахообразно вещество, реагирало на хероин при направения полеви тест. След проведено разследване мъжът е привлечен като обвиняем по чл. 354 „а“, ал. 3 от Наказателния кодекс и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Последното му посегателство е от преди няколко дни, когато от голям магазин в гр. Перник мъжът откраднал дрехи заедно със системите за охрана.

Работата продължава съвместно с прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK