"БСП за България" в Благоевград тръгва към победа с обновена листа

Снимки: БСП

16-те кандидати за народни представители са с различни професии, но споделящи едни и същи ценности

Коалиция "БСП за България" в област Благоевград излиза на предстоящите парламентарни избори с обновена листа, съчетаваща младост, опит, амбиция и вяра в победата. 16-те кандидати за народни представители са от различни общини в областта, с различни професии, но споделящи едни и същи ценности. „Щастливи сме, че нашият отбор отново има най-достойния и добър водач – председателя на БСП Корнелия Нинова“, каза председателят на Областния съвет на БСП Благоевград Валери Сарандев. 

На проведена среща в Благоевград бяха представени всички кандидати за народни представители от листата на Коалиция „БСП за България“ за предстоящите избори на 9 юни. „Неведнъж съм казвала, че голяма част от сърцето ми е тук, в Благоевградска област, откъдето започна моят път в Народното събрание." заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на посещението си в Благоевград. 

Заедно с кандидатите за народни представители от 1 МИР те се поклониха на Паметника в чест на Македоно-Одринското опълчение. „Република Северна Македония е поела ангажименти, които трябва да изпълнява, независимо кое правителство е на власт. България проявяваше търпение и добра воля твърде дълго. Искането на нови отстъпки е недопустимо. Антибългарската риторика и езикът на омразата са абсолютно неприемливи. Няма да допуснем унижение на българското достойнство и накърняване на националния  интерес на България“, каза пред паметника Корнелия Нинова. Редом до нея стоеше Бистра Низанска - пра пра внучка на Гоце Делчев, която е в листата на "БСП за България" за народен представител от Благоевград.

След това, заедно с кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България“ в Благоевградска област, се срещнаха и разговаряха със занаятчии в центъра на Благоевград, където бяха представени различни био продукти и традиционни български занаяти .

"Вие сте пазители на българското производство и традиции, имате нашето уважение и пълна подкрепа", обърна се Нинова към тях.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//