Програма „Лято 2024": Под звездното небе на община Разлог

Снимка: Община Разлог

Изключително разнообразна и атрактивна програма

Лятото в община Разлог пристига на 1 юни с празника на децата, когато площадът на Разлог и цялата община ще принадлежи на децата – с празнични концерти, забавления, томболи и още куп чудесни преживявания.

На 8 юни е „Силовият многобой“, а на 15 юни Фондация “Българските корени” и Историческият музей в Разлог ви канят на “Цъфнало цвеке шарено” - демонстрация на автентични носии от цяла България в града – пазител на традициите – Разлог.

На 21 юни КРИСКО ще изнесе концерт, а на 22 юни колекционери ще отворят старите ракли за широката публика и ще извадят старинни дрехи от края на 19-и и началото на 20-и век в Елешница. Над 60 носии ще бъдат показани в завладяващ спектакъл от музика, танц и светлина.

На 28 и 29 юни хиляди танцьори от цяла България ще направят красиво, огромно хора на площада в Разлог на фестивала „НА АРМАНЕ С ТЪПАНЕ“

От 3 до 6 юли със съдействието на Нона Йотова звездите на българския театър превземат сцената на читалището в Разлог. Празниците на театъра ще открие Мариус Куркински с култовия моноспектакъл „Нашенец“, а в следващите дни театралната публика ще се срещне с любимите си артисти Нона Йотова, Деян Ангелов, Владимир Карамазов, Кристина Янева, Елена Крант, Каталин Старейшинска, Касиел Ноа Ашер, Красимира Кузманова, Лилия Маравиля, Стефка Янорова в спектаклите „Влюбена, сгодена и изчезнала“, „Театър, любов моя“ и „Чест“. Билетите за всички представления са само 10 лева и ще се продават пред община Разлог и в читалището в Банско.

Рок Елешница забива от 6 до 7 юли. На 13 юли струнно трио „ Flawless“ и производители на сладкарски произведения от Разлог канят всички около езерото в Разлог на звездна лятна и сладка нощ.

Мотори и рок събира любовта на меломаните в м. Предела. ГРАФА ще изнесе самостоятелен концерт ден преди рождения си ден на площада в Разлог на 20 юли, на 24 юли сцената край езерото ще омагьосат самодейците на община Разлог.

Ансамбъл „Пирин“ ще направи ПРЕМИЕРА на спектакъл по случай 121 години Илинденско - Преображенското- Кръстовденското въстание на 2 август на площада в Разлог. Два дни – на 2 и 3 август е Световното студентско първенство по ориентиране – купа Разлог.

На 9 и 10 август е „Кино под звездите“ с Александър Сано на площад „Преображение“ с прожекция на филмите „В сърцето на машината“ и среща с Владимир Зомбори, и „Опасни шматки“ – среща с Ники Станоев.

Ще има Зумба маратон и концерт на Биг бен Благоевград - в две августовски вечери на 17 и 24 август край езерото в парка. Празниците закрива на 31 август атрактивната фолк фурия КАМЕЛИЯ И ВИЕВСКАТА ГРУПА.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//