Жена, непълнолетен и трима мъже в ареста след акцията в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg

Всички са притежавали дрога

През вчерашния ден на територията, обслужвана от ОДМВР-Благоевград е проведена специализирана полицейска операция, при която са намерени и иззети над 11 килограма канабис, около 0,3 грама амфетамин и около 3,84 грама кокаин.

При извършена проверка на имот и прилежащи към него постройки в местността Варвара, землище на с. Елешница, общ. Разлог, обитавани от 49-годишен мъж от с. Елешница, от полицейски служители на РУ-Разлог са открити чували, поставени в пластмасов бидон, съдържащи около 4,660 килограма канабис. В хода на работата по случая е проверена и ползвана от мъжа изоставена вила в местността Делниците, землище на с. Елешница, където в два пластмасови бидона са намерени чували, с 6,600 килограма канабис. Лицето е задържано.

Със заповед за задържане до 24 часа е и 30-годишен мъж от с. Ласкарево. При извършената му проверка в селото, у него е открито пликче, съдържащо около 7,97 грама канабис.

В Сандански криминалисти са проверили 17-годишен младеж от града. Той е задържан след като в джоб на дрехата му е намерено пликче, с 9,96 грама канабис.

Около 22:45 часа вчера в района на ул. „България“ в Банско, от органите на реда е извършена проверка на лек автомобил „Порше Кайен“. В дамската чанта на 30-годишна пътничка в него, която е от с. Трояново, обл. Стара Загора, са открити около 4 пликчета с 3,84 грама кокаин. Жената е задържана.

От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, около 23:20 часа вчера в с. Дъбница е проверен непълнолетен младеж от с. Дебрен. У същия е намерен завит в станиол амфетамин с тегло около 0,3 грама. Младежът е задържан.

В ж.к. „Освобождение“ в Благоевград е проверено жилище, обитавано от 40-годишна жена от града. Намерена и иззета е картонена кутия с намиращи се в нея около 16 патрона, за които не са предоставени необходимите документи.

Около 19:05 часа вчера на ул. „Рокфелер“ в Петрич, е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“. С техническо средство е установено, че 37-годишният водач на автомобила шофира с наличие на 1,33 промила алкохол в издишания от него въздух. Той е задържан.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, вчера в област Благоевград се провежда специализирана полицейска операция по линия на противодействие битовата и конвенционалната престъпност, като се извършват и проверки по метода „Широкообхватен контрол“  за употреба на алкохол, наркотични вещества, неправоспособност, използване на обезопасителни колани и системи за обезопасяване на водачите и пътниците в превозните средства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK