ГЕРБ с приемна в Дупница: Служители се жалват от уволнения и реваншизъм

Снимки: ПП ГЕРБ

В извънработно време кметът обикалял по стаите на служители, ровил им в шкафчетата

За уволнения, притискания и реваншизъм алармираха граждани и бивши служители на Община Дупница, които посетиха днешната приемна на тримата народни представители от ГЕРБ - СДС. Пред Христо Терзийски, Радослава Чеканска и Даниел Александров възмутени дупничани и дългогодишни служители на общинска администрация се оплакаха от отношението на кмета Първан Дангов, което поведение, по техни думи, не приляга на един градоначалник и представител на институция от такъв ранг.

Припомняме, че само за три месеца десетки служители бяха притискани и унижавани, за да напуснат работа. Това са хора с дългогодишен професионален опит и доказани експерти в своята сфера на работа. Дошлите на приемната коментираха, че поведението на кмета на Дупница е меко казано абсурдно и уронва имиджа на града и цялата община.

Дупница става синоним само на скандали и реваншизъм. В национален план кметът се прочу и с безумно високата заплата, която ще получава, а кметове на къде-къде по-големи общини в България получават наполовината на неговото възнаграждение. “Човек първо показва какво може и се доказва с работа и действия, после иска по-високо възнаграждение”, изразиха мнение те.

По време на приемната се сподели и един друг абсурд: в извънработно време кметът обикалял по стаите на служители, ровил им в шкафчетата и в личните вещи.

Пред Терзийски, Чеканска и Александров дупничани поставиха още въпроси, свързани с имотни и социални казуси.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK