Ел Маестро готви промяна за гостуването в Бистрица

Снимка: startphoto.bg

Утре отборът гостува на ФК ЦСКА 1948

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще направи една промяна в стартовия си състав за утрешното гостуване на ФК ЦСКА 1948 спрямо победата с 3:0 над Берое миналия уикенд, пише "Тема Спорт".

Тя ще бъде принудителна - капитанът Матей продължава да лекува мускулната контузия, получена през първата част на двубоя със заралии.

Сръбският наставник е доволен от останалите си изпълнители и те отново ще получат доверието му за важния мач в Бистрица. На пейката пък във втора поредна среща ще остане норвежецът Тобиас Хайнц.

Той вече няколко месеца разочарова с представянето си, а в същото време заменилият го Станислав Шопов изигра най-силния си двубой с червената фланелка, като се отчете с два гола и асистенция.

Той ще започне зад гърба на двамата централни нападатели Фернандо Каранга и Джонатан Линдсет, изтеглен по-напред от обикновено.

Амос Юга е преминал специален инструктаж да бъде изключително внимателен, за да не получи жълт картон, който да му докара наказание за следващите два мача с Ботев Пловдив у дома и Локо София в "Надежда".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK