Борисов: Моля президента да не избира нито Желязков, нито Главчев за служебен премиер

Снимка: Infomreja.bg

По думите му те ще бъдат свързани с ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира опциите за избор, измежду които президентът Румен Радев трябва да посочи и назначи служебен премиер.

Той заяви, че по никакъв начин няма да подкрепи това да бъде председателя на парламента Росен Желязков, а "истински се надява президентът да не посочи и Димитър Главчев", пише btv.

"Те биха били свързани по някакъв начин с ГЕРБ. Не че няма да ги гласува единодушно Народното събрание, но няма да е красиво и затова го моля чрез вас да не го прави, ако е възможно. Аз Главчев не съм га виждал от 7-8-10 гадини, а към господин Желязков ще впрегна цялата агитационна мощ на групата, на партията, на изпълнителната комисия да не ни го причиняват", посочи Борисов.

"Цялата кампания ще мине все едно ние управляваме. Когато са мислили кой да е служебен премиер, може би и трите партии са мислели, че ще управляват вечно и затова сега е тази гримаса и във вашите лица. Защото са мислели, че тази блок, който е подписвал всичко заедно, са предполагали възможни варианти", коментира още той.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK