Ел Маестро: Не мисля, че ще стоим един до друг с треньора на "Левски", предпочитам "Нетфликс"

Снимка: startphoto.bg

ЦСКА и "Левски" продължават подготовката си в Турция

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, заяви на замиване за лагера в Турция, че тимът се опитва да извлече най-доброто от всяка тренировка.

"Всичко е нормално, няма нищо ново. Както във всяка подготовка опитваме да извлечем най-доброто всеки ден, да използваме всяка тренировка, за да се подобряваме възможно най-много. Тренирахме добре в София и сега отиваме за най-важната част от подготовката в Турция", коментира Ел Маестро на летище София.

По повод факта, че "червените" пътуват заедно с Левски в един самолет и дали е възможно да седи един до друг със старши треньора на "сините" Николай Костов, Нестор Ел Маестро заяви:

"Пътувам доста, и то с различни хора, така че това не е важно. Не мисля, че ще стоим един до друг с треньора на Левски, но ще имаме интересен разговор, ако това се случи, въпреки че аз предпочитам да гледам Нетфликс в самолета".

"Промяната на съперниците в контролите не променя плановете ни. Датите остават същите, така че това е най-важното. Не знам дали ще има нови попълнения. Не разбирам вълнението около това. Моята работа е свързана с доста по-важни неща. Ако има нещо ново, вие ще го разберете от клуба", каза още наставникът на ЦСКА.

Попитан дали резултатите в контролите наистина не са важни, Ел Маестро отговори: "Зависи от държавата, от културата на съответната държава. Естествено най-важните мачове са тези, които ще бъдат в началото на сезона срещу Ботев Враца и Черно море. Тук, в България, приятелските срещи имат по-голяма стойност, отколкото в Германия, което има и своите положителни страни. Всеки ден опитваме нещо ново, но това са най-вече детайли, а не нещо глобално". /topsport.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK