Акция „Дрога“ в Кюстендилско завърши с арести

Снимка: МВР

Образуваха 5 бързи полицейски производства

5 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица в РУ Кюстендил за престъпления, свързани с наркотици, съобщават от полиицята.

35-годишен мъж е задържан в кюстендилския квартал „Изток“ с 2 сгъвки хероин; от 30-годишен мъж е иззета спринцовка с червеникаво-кафява течност, реагираща на хероин/проверката е извършена на ул. „Ц.Симеон“/; от 46-годишен мъж е иззета опаковка ХТС/проверката е извършена на кръстовището, образувано от улиците „Мездра“ и  „Любимец“/, задържан е; 20-годишен е установен с 4 станиолови сгъвки хероин на ул. „София“, задържан е; 41-годишен водач на л.а. „Фолксваген“  от с. Ябълково и двамата пътници в автомобила – на 26 и 34 г., са задържани за притежание на наркотични вещества – с марихуана, цигара и амфетамин са открити и иззети в автомобила и при последвалите процесуални действия в домовете на двама от тях.

Действията на криминалистите са осъществени в рамките на СПО. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

18-годишен младеж е задържан в РУ Дупница в края на миналата седмица за притежание на наркотично вещество. Криминалистите са извършили проверката по време на провеждаща се операция, лицето е проверено пред заведение в града, от него е иззета опаковка канабис.

Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK