Нови 3 случая на коронавирус в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Заразени и в кюстендилското село Соволяно

За изминалото денонощие установените нови случаи на заразени с коронавирусна инфекция в област Кюстендил са 7, съобщават от РЗИ – Кюстендил. Положителни проби са дали жители от общините Дупница, Кюстендил и Сапарева баня.

Три от установените лица с COVID-19 са жени на по 28 г., 48 г. и на 60 г. от град Дупница. Един млад мъж от с. Сапарево, община Сапарева баня, също е с положителна проба. Останалите случаи са на лица от община Кюстендил – един мъж от града и двама души от с. Соволяно.

Към този час настанени за лечение в ковид - отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ - Кюстендил, са 16 души. От вчера до днес са хоспитализирани нови двама, като състоянието им е средно тежко към тежко. Останалите пациенти са в средно тежко и леко състояние.

Хоспитализирани за лечение от коронавирусна инфекция в Общинската болница в Дупница остават двама мъже от града и две жени – едната от града, другата от Сапарева баня. Всички те са в стабилно общо състояние.

През вчерашния ден от лечебното заведение в Дупница са изписани двама мъже, в стабилно състояние и с две отрицателни проби за Ковид-19. Изписана е и една възрастна жена, която е в стабилно състояние, но на домашно лечение. По-рано днес, в болницата е хоспитализиран 54-годишен мъж от гр. Дупница.      

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK