Абедин Камбуров: Честита Баба Марта! Честит Национален празник - 3 март!

Снимка: Infomreja.bg

Честит Международен ден на жената - 8 март!

Уважаеми българи, скъпи съграждани,

Март е един от най-прекрасните месеци за нас, българите, защото ние имаме своите забележителни празници и традиции, на които се радват и малки, и големи, на първо място това е 1 март - чаканата Баба Марта, която ни връзва на ръцете своите весели символи - мартеничките, за да сме здрави, бели и червени, румени и засмени.

На 3 март ние сме извоювали своето Освобождение, чакано 500 години, което е извоювано с цената на неизброими мъки и жертви, и отново сме застанали на картата на света, на държавата на Аспарух, със своето древно име България. Нека в този ден поднесем венци и цветя пред костниците и паметниците на героите, оставили кости по нашите полета и върхове! Нека се преклоним пред безбройните български опълченци, пролели кръвта си, отивали на бой с бели ризи, както и на руските млади воини и генерали, останали завинаги на българска земя!

А на 8 март ние празнуваме със света значимостта на нашите български жени, без които светът би бил невъзможен. Това са нашите майки, жени, сестри, дъщери, любими, общественички и пр. Нека на този ден на всяка една от тях да поднесем най-красивото цвете и да благодарим за ежедневните грижи, които полагат за нас, както и към тези, които се трудят в обществения живот, които учат децата ни, които ни лекуват, с които летим в самолетите, както и с безброй други професии, в които те отдават своя труд! Бъдете благословени, български жени, бъдете обичани, бъдете борбени, бъдете одухотворени и красиви посвоему!

Весели празници през март!

 

Инж. Абедин Камбуров

Управител на „ТОМИ-2003” ЕООД - гр. Гоце Делчев

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK