Вълка: Никой не може да ме рекетира и притиска за акциите - няма да стане!

Снимка: startphoto.bg

Сираков твърди, че по всяко време е готов за разговори

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира създалото се напрежение между него и Сдружението "Левски на левскарите". Той заяви, че членовете му вредят на клуба, но е готов да разговаря с тях, но не е готов на ултиматуми и рекет, пише Топспорт. 

"Абсолютно нищо не променя. Лицата са едни и същи", сподели Наско Сираков относно прехвърляне на акциите на Тръст "Синя България" към Сдружение "Левски на левскарите"

"Аз мисля, че цифрите, които бяха изнесени, отговориха на въпросите. Не съм отказал с никого среща на каквато и да е тема, стига да е полезна и да е добра за Левски. Винаги съм отворен за разговори. На някои от феновете трябва да им кажа, че много по-лесно с мен се говори с добро. С лошо трудно ще постигнат нещо. Не ми доказват нищо. Те вредят на Левски, но аз съм готов да разговарям с всеки на всяка тема", продължи той относно Сдружението.

"Нямали сме разговор досега, готов съм да разговарям с всеки. Ако става въпрос за обида, имам 1000 причини и повече да съм обиден от тях. Въпреки всичко съм готов на разговор. Поканих ги юни и не дойдоха. Да се опитват да ме притискат, да ме рекетират за акциите - няма да стане. Да се знае. За разговори съм отворен 24/7", каза още Сираков.

"Всичко е възможно за Божков. Чувам как едва ли не, че съм поставено лице на Божков, на Бойко Борисов. Да кажа, че Наско Сираков не е бил зависим от никого през целия си живот. Единствено съм зависим от семейството си и от никого друг. Вие ме познавате достатъчно добре. Как си представяте да съм поставено лице? Мен 12 години ме държаха извън Левски точно заради това. Не мога да бъда контролиран. Известен съм, че правя това, което е добро за Левски. Васил Божков не съм го чувал повече от две години. Има доста проблеми на главата си, че да се срещам с него. Аз с него се познавам от повече от 30 години. В момента, в който се наложи от името на Левски да говоря, ще проведа с него 100, ако трябва", сподели още собственикът на Левски.

"Много вреди разделението на Левски. Това е най-болната тема в клуба. Не мога да променя мисленето на тези момчета. Там повечето е на лична основа между мен и ръководителя им и смятам, че ще си карат по този начин. Не виждам как подписката може да ме притесни. Още преди две години и половина, когато започнахме да работим за Сдружението, те споменаваха цифри, които, ако бъдат постигнати, ще им бъдат прехвърлени акциите. Те са изключително далеч от цифрите. Подписката е още един придатък на противопоставяне между феновете."

"Мисля, че всичко може да се случи на базата на разговори, на отстъпки в името на най-голямата цел - Левски да е добре. Аз съм готов на всякакви разговори. Дали ще ми харесват, или не, няма значение. Не съм готов на ултиматуми и на рекет", заяви още Наско Сираков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK