Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор

Снимка: Infomreja.bg

Той нямал нито едно нарушение

Загиналият 60-годишен мъж в катастрофата край Аксаково с кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков в четвъртък, е бил професионален шофьор. Това написа негов братовчед в емоционална публикация във фейсбук, съобощава Dnes.bg.

От публикацията става ясно и, че мъжът се е казвал Ицо.

"Ицо беше професионален шофьор, винаги внимателен, отзивчив и услужлив. До последно работеше в "Чистота" и извозваше големите контейнери за боклук от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушение", пише Илиян Илиев.

По думите на мъжа, автомобилът на НСО, в който е пътувал Кирил Петков се е движил много над допустимата скорост.

Той написа:

"Братовчед ми е излязъл е от знака "СТОП". Докъдето му стига видимостта е било чисто, но те са се движили с над 160 км/ч. Влачили са колата 15 метра".

Техен близък коментира:

"Когато чух новината и мястото, първото нещо за което си помислих е с каква скорост трябва да е бил джипа, за да не може да спре преди удара ...."

Вчера, около 17:30 часа, край Варна стана тежка катастрофа с автомобил на НСО, в който е пътувал Кирил Петков. Возилото се вряза в лек автомобил, в който са били мъж и жена. На място загина шофьорът, а съпругата му бе транспортирана по спешност в болница. В момента жената е с опасност за живота.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//