Пиян и без книжка удари кран на бензиностанция в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Водачка от Дебрен пострада при ПТП

Инцидент в Гоце Делчев.

Млад шофьор катастрофира в града след употреба на алкохол.

Около 02:50 часа на 30 януари при кръгово кръстовище между ул. „Драмски път“ и бул. „Гоце Делчев“ лек автомобил „Фолксваген Пасат“ е излязъл от платното за движение, блъснал се е в електрическо табло, след което се е завъртял и се е блъснал в метален кран за зареждане на дизелово гориво на бензиностанция.

При инцидента са нанесени материални щети. Няма пострадали хора.

 На водача на автомобила е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отчела наличие на 1,71 промила. Той има и още едно провинение – не е притежавал книжка.

Мъжът е задържан.

По случая е образувано досъдебно производство.

Няколко часа по-рано, около 18,30 ч. на 29 януари, на пътя между Гоце Делчев и с. Дъбница е станало ПТП, при което лек автомобил „Рено Меган“ с 28-годишна водачка от с. Дебрен е излязъл в ляво от пътното платно и се е блъснал в бетонна ограда.

С контузия на коляното и дланта е пострадала водачката на автомобила, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Направената ѝ проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK