Шофьори се биха, защото катастрофираха

Снимка: Infomreja.bg

В Шумен са възникнали конфликти на пътя

Малко след 19:20 часа на 16 февруари в дежурната част на РУ- Шумен бил приет сигнал за възникнал скандал и побой на кръстовище в града.

На място бил пратен полицейски екип. Изяснено било, че малко преди скандала възникнало пътно-транспортно произшествие с материални щети между водач на лек автомобил "БМВ" и водач на "Дачия Дъстър".

Саморазправата между водачите на двата автомобила, на 34 и 54 години, и пътник в дачията на 55 години, също от Шумен, възникнала след произшествието.

Всички с нанесени леки телесни повреди.

Установени и задържани са извършителите на друга хулиганска проява на 15 февруари.

Сигнал за нея бил подаден от 66-годишен шуменец. Той съобщил, че се движил по улица „Дедеагач“ с лек автомобил "Пежо". Срещу питейно заведение неизвестен хвърлил камък по автомобила и счупил предно панорамно стъкло.

Водачът и собственик на автомобила слязъл и попитал мъжа каква е причината за действията му. Неизвестният му нанесъл побой и му счупил мобилния телефон, след което поел в неизвестна посока. В хода на предприетите действия криминалисти установили извършителите - двама шуменци на по 27 години. Задържани са в полицейския арест в сутрешните часове на 16 февруари, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK