Коледни сказания: Елисавета Каменичка - жената, преминала през бури, за да дава добрина

Снимка: Infomreja.bg

Коледната рубрика на ИНФОМРЕЖА е събрала 4 истории от 4 различни герои

Коледните сказания са най-уютните приказки от годината, в които героите са едни от най-добрите, а примерът, който дават – е за подражание.

Коледната рубрика на ИНФОМРЕЖА е събрала 4 истории от 4 различни герои, които очароват по своему с това, което са дали и дават на обществото – енергия, воля, талант, спасение.

Първата коледна приказка спомня за онези дебели снегове в Банско, през които едно малко момиченце проправяло път, за да поеме към висините. За нея радиото е дом, равен на родния ѝ. Тя носи красотата не само на лицето си, но и в душата си. Умерена, решителна – жена като икона.

Елисавета Каменичка е дългогодишният ръководител на Радио-Благоевград, носител на приза „Жена на годината“, а днес – част от колектива на читалището в родното ѝ Банско.

Пътят за Ели – която всички познаваме, от Банско до Благоевград е изпълнен с попиване на много знания, издигане в кариерата, работа с екипи, търсене на консенсуса, поставяне на задачи и носенето на огромна отговорност.

Ели познава болката от загубата, тя е преборила най-страшното, тя е оцеляла… завръщайки се в Банско. Там, откъдето е започнал пътят. Описвана е по най-добрия начин от колегите си в и извън радиото, а днес в родния ѝ град впечатлява нестихващата енергия, която носи и предава, която реализира и мотивира.

Елисавета Каменичка е онзи човек с биография, която можете да откриете с първия клик в търсачката, но не хронология на живота ѝ е необходима, за да съзнае човек за онези хора като нея, които винаги са давали от себе си за останалите. Необходим е кратък разговор, за да познаем човешката добрина… по Коледа и след това.

ВИЖТЕ РАЗГОВОРА С ЕЛИ – КОЯТО ВСИЧКИ ПОЗНАВАМЕ:

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//