Силен Инициативен комитет застава зад Атанас Стоянов за кмет на Сандански

Снимка: ВМРО

Председател на Инициативния комитет е Володя Стоянов

Авторитетни личности от различни сфери на обществения живот, издигат кандидатурата на досегашния кмет Атанас Стоянов за нов кметски мандат.

Володя Стоянов –  председател на Инициативния комитет. Един от най-големите работодатели в Сандански. Собственик на „Пирос“ ООД – водеща фирма в текстилната промишленост, а същевременно и активен общественик.

Людмила Кацарова – опитен и уважаван юрист, председател на най-голямата кооперативна организация в Югозападния регион – Районна потребителска кооперация „Пирин“ - Сандански.

Д-р Димитър Станоев – един от най-уважаваните и опитни лекари, посветил дейността си изцяло в грижа за здравето на хората, завеждащ кардиологично отделение в МБАЛ „Югозападна болница“.

Галя Вангелова –  успешен и дългогодишен учител, културен деятел и общественик, директор на Детска градина „Първи юни“ и председател на Народно читалище „Отец Паисий-1919“, гр. Сандански.

Емил Терзийски – един от най-успешните, уважавани и доказани ръководители на учебни заведения – учител, общественик и директор на най-голямата земеделска гимназия в страната – Земеделска професионална гимназия „Климент Тимирязев“.

Вяра Дончева – психолог, активен общественик и културен деятел – водещ специалист в Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, Благоевград.

Георги Кунчев – маркетингов специалист и водещ експерт в туристическия бранш, член на управителния съвет на Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, собственик на Туристическа агенция „Kunchev Travel“.

Атанас Стоянов получи безрезервна и категорична подкрепа и от редица политически партии, местни граждански сдружения и организации.

Широката подкрепа към досегашния кмет Атанас Стоянов е в резултат на активната му работа като градоначалник и общественик.

Умението му да води открит и позитивен диалог, близо до хората, показа, че политика може да се прави и с човешко лице - без партийна и политическа конфронтация, а с уважение към всеки.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK