Шофьор забрави отворено стъкло на колата си, задигнаха му 2 000 лева

Снимка: Infomreja.bg

От склад на куриерска фирма откраднаха два мобилни телефона

Полицейски служители на Първо РУ-Благоевград работят по получен сигнал за извършена между 09:00 часа и 10:30 часа на 22 април кражба на сумата от около 2 000 лева от лек автомобил “Опел Зафира”, паркиран в Благоевград с отворено  предно стъкло. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Вчера в Първо РУ-Благоевград е съобщено, че в периода от 30 март тази година до 6 април е извършена кражба на два мобилни телефона от склад на куриерска фирма, намираща се в Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.194, ал.1 от НК.

Във Второ РУ-Благоевград са получени сигнали, че за времето от 00:30 часа до  08:10 часа на 22 април е счупено предното ляво стъкло на лек автомобил “Ситроен Берлинго”, паркиран в ж.к. Еленово в Благоевград и е извършена кражба на текстилна чанта с намиращи се в нея инструменти / ролетка, моливи, тефтер и др./, а между 03:00 часа и 12:00 часа на същата дата е счупено предното ляво стъкло на лек автомобил “Фиат Кубо”, паркиран също в ж.к. Еленово и е извършена кражба на монети на обща стойност около 19 лева.

За случаите е уведомена РП-Благоевград и са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//