Водач и пешеходка загинаха в Пловдивско

Снимка: Infomreja.bg

Общо три катастрофи са станали в областта, два от които фатални

Млад мъж загина при произшествие в землището на село Михилци.

Според предварителните данни, около 14 ч. в неделя, при движение в пресечена местност, 26-годишен неправоспособен водач на нерегистриран кросов мотоциклет паднал на земята и получил тежка травма в областта на главата.

Сигналът е получен в РУ-Хисаря и незабавно към мястото е насочен екип на полицията и спешна медицинска помощ, които констатирали смъртта на мъжа. 

Около 17.20 ч. вчера служителите на реда в Асеновград се отзовали на съобщение за пострадала пешеходка в имот за обществено ползване на ул. „Катунско шосе“.

Проверката установила, че при движение на заден ход лек автомобил „Мерцедес“ блъснал 75-годишна жена. Тя е транспортирана в тежко състояние в пловдивска болница, от където по-късно било съобщено, че е починала.

Водачът на колата, на 20 години, е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Задържан е.

Млада жена е с опасност за живота след катастрофа между Розино и Клисура.

Сигналът е получен към 15 ч. в неделя в РУ-Карлово. По предварителни данни лек автомобил „Сеат“ с 21-годишен шофьор излязъл вдясно извън пътя и се блъснал в мантинела, след което се обърнал по таван. В болница в тежко състояние е настанена 24-годишна пътничка.

Пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на водача са отрицателни, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK