Малките танцьори от клуб „Блясък” направиха фурор в Благоевград

снимки: Община Благоевград

Малките танцьори на клуб „Блясък” направиха фурор в благоевградската зала „Яворов” дни преди Коледа. Празничният спектакъл бе изпъстрен с различни танци и много въображение в хореографията. Мотото на концерта бе „Коледен блясък”, а за него се погрижиха талантливите блясъчета.

В програмата се включиха и деца от VIII СОУ „Арсени Костенцев” и танцов клуб „Блясък” към Военен клуб. Овациите на публиката обраха най-малките възпитаници на клуба, които въпреки крехката си възраст демонстрираха увереност в стъпките и невероятен чар. В един от танците те се превъплътиха в джуджета на Дядо Коледа, които за малко да се успят и да пропуснат да събудят белобрадия старец, за да раздава подаръци.

Хореографът Лидия Томова- Чимева умело бе подредила танцовото шоу, което поддържеше публиката в ритъма на танца. Благоевградчани се насладиха на атрактивните изпълнения на „Ах, този джаз”, „Африканци”, „Сладки като кола”, „Суинг” , „Каубои”, „Диско”, „Пинко”, „Черно-бял” и други.

В края на представлението малчуганите бяха изненадани от Дядо Коледа, който ги зарадва с подаръци, заслужени с търпение, тренировки и упоритост.

Ръководителката пък получи много цветя, поздравителни адреси и аплодисменти за успеха на децата на Благоевград.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK