Шофьор блъсна майка с дете в София и избяга, фейсбук армията го намери

Снимка: Фейсбук, Катастрофи в София

Водачът не е задържан

Такси блъсна жена с дете в София и избяга.

Кадри от охранителна камера са запечатали момента на инцидента, при който водачът бяга.

Жената и детето, което е с колело, са пресичали улица в столичния квартал „Толстой". Майката хваща детето си за ръката, за да пресекат до 54-о училище "Свети Иван Рилски".

Жената е с наранявания, а детето е невредимо. Шофьорът продължава движението си по улицата, а след като клипът е качен във Фейсбук в групата "Катастрофи в София", потребители го разпространяват мълниеносно и водачът е установен.

Той ще бъде глобен за две нарушения - че е причинил ПТП и е избягал. За това, че не е пропуснал пресичащите пешеходци, е предвидена санкция в размер на 200 лева. Същият напуска ПТП, санкцията е от 100 до 300 лева и отнемане на свидетелство за управление на моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца", допълни инспектор Виден Димитров от "Пътна полиция" към СДВР.

Детето е добре, но е много уплашено. Аз имам охлузвания и натъртвания. Имам чувството, че ни удари нарочно. Държах детето за ръка и изведнъж го изпуснах. Паднахме на земята. В момента, в който го чух как плаче, се успокоих, че поне е добре, споделя жената в национален ефир.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK